Tijd voor de bandenwissel en om de accu te testen

Het is weer tijd om een afspraak bij ons te maken. Dan kunnen wij de winterbanden onder uw auto zetten en uw accu testen. Wij zorgen dat u en uw auto gereed zijn om de koude maanden door te komen. Voor onze vaste klanten is het testen van de accu gratis!

Bandenwissel

Ook al hebben we in Nederland uitstekende wegen en relatief zachte winters, winterbanden zijn altijd de veiligste keuze. Bovendien zijn winterbanden in sommige landen zelfs verplicht in de winter. De zachtere rubbersamenstelling en het andere profiel van een winterband, zorgt voor optimale grip bij lage temperaturen. Onder winterse omstandigheden presteren winterbanden vele malen beter dan zomerbanden.

Lees hier ‘Waarom winterbanden?’ >>

Accu testen

Dan even over de accu. Hoe dan ook gaat de werking van de accu uiteindelijk achteruit. Gemiddeld gaat een accu drie tot zes jaar mee. Accu’s die niet meer in goede staat zijn, gaan vaak kapot wanneer het kouder wordt. Om te voorkomen dat u straks met een kapotte accu staat, testen wij hem graag even voor u. Voor onze vaste klanten is dit gratis. Komt de accu niet door de test heen? Wij vervangen hem voor u.

Maak direct een afspraak >>