Gespecialiseerd team

Kees Bakker heeft zich sinds 1977 gespecialiseerd in BMW en MINI. Sinds 1994 hebben Kees en zijn vrouw Jacqueline zich in de Bollenstreek gevestigd met hun eigen BOVAG-erkend autobedrijf, eerst in Lisserbroek en sinds 2006 in Lisse waar zij een nieuw bedrijfspand hebben betrokken. Vanaf het begin hebben zij zich met een klein team gespecialiseerd in BMW en MINI en vormen zo al geruime tijd een betrouwbaar alternatief voor de rijders van dit merk.

Alle merken welkom

Uiteraard hebben wij de beschikking over alle benodigde moderne meetapparatuur en betrekken wij de originele onderdelen direct van de merkdealers. Alle merken zijn bij Kees Bakker overigens van harte welkom. De kracht van het bedrijf is gelegen in de woorden Persoonlijke aandacht en Service. Zo kunt u als klant tijdens het onderhoud als u wilt de werkplaats inlopen en kunt u zien wat er met uw auto gebeurt. Natuurlijk kunt u ook in de wachtruimte plaatsnemen voor een kop koffie en de krant.

Aparte schadeafdeling

Kees Bakker beschikt over een uitstekend geoutilleerde garage met een aparte schadeafdeling, voorzien van een spuit/droogcabine. Kees Bakker is aangesloten bij zowel Bovag als Focwa.

Occasions en nieuwe auto’s

U kunt bij Kees Bakker terecht voor de levering van een nieuwe auto van elk merk, uiteraard met behoud van fabrieksgarantie.
Kees onderhoudt goede contacten met collega-dealers en garages in de gehele Bollenstreek. Originele onderdelen worden vaak bij die bedrijven ingekocht, zodat met hen vooral een goede samenwerking in plaats van concurrentie is ontstaan.
Ook voor een gebruikte auto kunt u bij Kees Bakker terecht. Er staat altijd een aantal auto’s te koop en als de klant dit wenst, kan Kees Bakker hem/haar behulpzaam zijn bij het zoeken naar een specifiek model.
Door jonge en ook geregeld oudere mensen wordt van dit aanbod dankbaar gebruik gemaakt.

ONS TEAM

Naast Kees, Jacqueline en haar zus Dolly, zijn er ook 2 zonen werkzaam in het bedrijf. Door het succes en de drukke agenda, is het personeel in de loop der jaren uitgebreid met een werkplaatschef en eerste monteurs.
De sfeer van een echt familiebedrijf is bij Autobedrijf Kees Bakker echter bewaard gebleven !
Momenteel wordt er gezocht naar een Eerste Autotechnicus !

Kees Bakker
Kees BakkerEigenaar
Jacqueline Bakker
Jacqueline BakkerBoekhouding
Dolly Heuer
Dolly HeuerAdministratie
Jeroen Bakker
Jeroen BakkerAllround, schadehersteller, rechterhand van Kees
Robert Bakker
Robert BakkerAllround, Schadehersteller
Jim Meijer
Jim MeijerChef werkplaats
Arjan Lamfers
Arjan Lamfers1e autotechnicus
Stephan Baas
Stephan Baas1e autotechnicus
Jako Sollner
Jako Sollner1e autotechnicus
Martijn van de Wetering
Martijn van de Wetering1e autotechnicus
Vacature
1e automonteur
Sjors van Leeuwen
Sjors van LeeuwenLeerling monteur