Autobedrijf Kees Bakker

Kees Bakker heeft zich sinds 1977 gespecialiseerd in BMW en MINI. In 1994 hebben Kees en zijn vrouw Jacqueline zich in de Bollenstreek gevestigd met hun eigen BOVAG-erkend autobedrijf, eerst in Lisserbroek en sinds 2006 in Lisse waar zij een nieuw bedrijfspand hebben betrokken. Vanaf het begin hebben zij zich met een klein team gespecialiseerd in BMW en MINI en vormen zo al geruime tijd een betrouwbaar alternatief voor de rijders van dit merk. Zoon Jeroen, sinds 2003 bij het bedrijf werkzaam, heeft de zaak van zijn ouders inmiddels overgenomen.

Alle merken welkom

Uiteraard hebben zij de beschikking over alle benodigde moderne meetapparatuur en betrekken zij de originele onderdelen direct van de merkdealers. Alle merken zijn bij Autobedrijf Kees Bakker overigens van harte welkom. De kracht van het bedrijf is gelegen in de woorden Persoonlijke aandacht en Service. Zo kunt u als klant tijdens het onderhoud als u wilt de werkplaats inlopen en kunt u zien wat er met uw auto gebeurt. Natuurlijk kunt u ook in de wachtruimte plaatsnemen voor een kop koffie en de krant.

Aparte schadeafdeling

Autobedrijf Kees Bakker beschikt over een uitstekend geoutilleerde garage met een aparte schadeafdeling, voorzien van spuit/droogcabine. Robert Bakker, allround schadehersteller, zorgt ervoor dat uw auto er weer perfect bij komt te staan. Op de schade wordt 4 jaar garantie verleend.

Occasions

Voor de aankoop en inruil van een gebruikte auto kunt u bij Autobedrijf Kees Bakker terecht.
Jeroen kan u tevens behulpzaam zijn bij het zoeken naar een specifiek model. Door jonge en ook oudere mensen wordt van dit aanbod dankbaar gebruik gemaakt.
Heeft u ergens anders een auto op het oog? Jeroen voert graag een aankoopkeuring voor u uit zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.
Bent u benieuwd naar de auto’s die momenteel te koop staan? Klik dan hierboven op het tabblad Occasions.

HET TEAM

Kees Bakker
Kees BakkerIn memoriam
Jeroen Bakker
Jeroen BakkerEigenaar
Jim Meijer
Jim MeijerChef werkplaats
Robert Bakker
Robert BakkerAllround, Schadehersteller
Arjan Lamfers
Arjan Lamfers1 automonteur / elektronica specialist
Eric van der Beek
Eric van der Beek1e monteur
Robby Hoogenboom
Robby Hoogenboom1e monteur en technisch specialist
Sjors van Leeuwen
Sjors van Leeuwen1e monteur
Mike Menting
Mike Mentingleerling 1e monteur
Melinda Bakker-Schutte
Melinda Bakker-SchutteBoekhouding
Dolly Heuer
Dolly HeuerAdministratie