Storm Corrie veroorzaakt veel schade, ook in Lisse

Gister werd Nederland geteisterd door storm Corrie die door het land raasde. Het Verbond van Verzekeraars (VvV) schatte de schade al ruim boven de 10 miljoen euro. Op een paar honderd meter van ons bedrijf waaide een grote boom tegen een huis dat pas verkocht was.

Stormschade

Onder weersomstandigheden zoals die van gister is de kans op schade vanzelfsprekend extra groot. Omgewaaide fietsen, prullenbakken en zelfs bomen zijn – evenals rondvliegende dakpannen – een gevaar voor auto’s. Eerder waarschuwden wij hier al voor in het artikel Autoschade door storm? >>.

Onze schadeafdeling

Heeft de storm ook schade aangericht aan uw auto? Erg vervelend en nooit welkom, maar geen zorgen. Onze schadeafdeling neemt u graag een zorg uit handen. Indien gewenst wordt u zelfs geholpen bij het invullen van het schadeformulier!

Verzekerd tegen stormschade?

U vraagt zich wellicht af; ben ik verzekerd voor stormschade? Dat ligt eraan wat voor autoverzekering u heeft. WA, Beperkt Casco, Beperkt Casco EXTRA of Allrisk?

  • WA: de schade aan uw eigen auto wordt nooit gedekt.
  • Beperkt en Volledig Casco: alle stormschade aan uw auto wordt vergoed, met vermindering van uw eigen risico.
  • Allrisk: alle stormschade aan uw auto wordt vergoed, met vermindering van uw eigen risico.