Wij zijn een erkend leerbedrijf en leiden echte top monteurs op!

Autobedrijf Kees Bakker is een erkend leerbedrijf dat leerlingen opleidt tot echte top monteurs. Sjors en Robby zijn hiervan de perfecte voorbeelden. Zij begonnen als stagiair, maar zijn nu een absolute meerwaarde voor ons bedrijf. En ook Mike bewandelt nu dezelfde route.

Stage

Zes jaar geleden kwam Sjors bij ons stagelopen als leerling vanuit de middelbare school. Datzelfde geldt voor Robby, maar hij kwam een jaar later. Al snel merkten wij dat zij goed konden sleutelen, dus hebben hen voorgesteld om bij ons hun opleiding te komen volgen. Toen zij met hun opleiding begonnen, kwamen zij een aantal dagen per week bij ons werken en de rest van de week gingen zij naar school.

Trots!

Zij hebben beiden hun studie afgerond en zijn uitgegroeid tot volwaardig 1e monteur en technisch specialist. Daar zijn wij best wel trots op!

Een jong en gemotiveerd team

Monteurs vinden is momenteel erg lastig, maar op deze manier krijg je de allerbeste. Twee jaar geleden is Mike op dezelfde manier bij ons begonnen en ook hij ontwikkelt zich super goed binnen ons team. Ook hij zal uitgroeien tot een topper, daar zijn we van overtuigd. Op deze manier houden we een jong team dat super gemotiveerd is en er echt voor gaat. Hier kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen, want er is een groot tekort aan technisch personeel terwijl het zo’n mooi vak is.