Kom op tijd langs voor de airco service!

Uw airco zorgt in de zomer voor verkoeling en in de winter voorkomt de airco dat uw ruiten beslaan. Ook voorkomt een goed werkende airco een muffe geur in uw auto. Omdat uw airco er voor kan zorgen dat u het hele jaar door extra comfort in uw auto heeft, is onderhoud (minstens om de drie jaar) zeer verstandig.

Optimale prestatie van uw airco

Wanneer u merkt dat uw aircosysteem niet goed meer werkt, is het in de meeste gevallen nodig uw airco bij te vullen met koudemiddel. Ook kunnen de filters aan vervanging toe zijn. Bijvullen van koudemiddel is van groot belang, omdat u jaarlijks tot wel 10% verliest door weglekken of verdamping. Koudemiddel zorgt ervoor dat uw aircosysteem in goede conditie blijft en dat er direct koudere lucht uit uw airconditioning komt. Wij adviseren u om uw airco regelmatig te laten checken zodat waar nodig onderhoud kan worden gepleegd. Zo blijft uw airconditioning optimaal functioneren en voorkomt u dure reparaties. Bovendien heeft een slecht werkende airco negatief effect op uw brandstofgebruik en kunnen bacteriën zich makkelijker nestelen.

Aircoservice

Wilt u deze zomer een koele en frisse airco? Rijd dan bij ons langs voor een airco servicebeurt. Wij hebben veel ervaring met airconditioningsystemen en willen u graag helpen.