Ervaar elektrisch rijden op het circuit van Zandvoort!

Op 24, 25 en 26 september a.s. is het mogelijk om in de bandensporen van Max Verstappen te treden en te ervaren hoe het is om elektrisch te rijden. Tijdens de EV Experience in Zandvoort wordt het Formule 1 circuit omgebouwd tot de grootste EV (Electric Vehicle) Experience van Nederland.

EV Experience

Elektrisch rijden raakt steeds meer ingeburgerd. Toch is de overstap van een benzineauto naar een elektrische auto maken groot. Er zijn veel vraagtekens rondom laadtijden, -palen en -passen? Hoe rijdt zo’n elektrische auto nou eigenlijk? En welke kosten zijn eraan verbonden? Tijdens het EV Experience worden al die vragen beantwoord en is er de mogelijkheid om uitgebreid kennis te maken met allerlei elektrische auto’s door er mee te proefrijden op het circuit. Het evenement vindt plaats in de pitboxen en op de Paddock van het onlangs verbouwde Formule 1 Circuit. De pitboxen zijn omgebouwd tot pop up stores van 14 verschillende automerken, waar diverse elektrische auto’s gereed staan voor een testrit op het circuit! Ook BMW heeft een eigen pop up store.