Laat uw auto nog even checken voor de vakantie!

Hoewel het einde van de coronacrisis langzaam in zicht komt, kiezen veel mensen ervoor om dit jaar nog met de auto op vakantie te gaan. Dan is het natuurlijk wel zo prettig als u met een gerust gevoel naar uw vakantiebestemming afreist. Kom daarom nog even langs voor een vakantiecheck!

Vakantiecheck

Het rijdt een stuk prettiger als u weet dat uw auto ook klaar is voor de reis. Breng de auto dus eerst even bij ons langs voordat u op vakantie gaat. Wij zullen dan het bandenprofiel en de bandenspanning, de autoruiten en de ruitenwisservloeistof, de koelvloeistof en het oliepeil checken. Ook zullen wij de auto motorisch nakijken en de accu testen. Mochten wij hierbij op problemen stuiten, zullen wij die herstellen. Uiteraard in goed overleg.

Airconditioning

Aangezien Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië de populairste vakantielanden zijn onder de Nederlanders en de hoge temperaturen aldaar, is het verstandig om ook de airco even te laten checken. Daarbuiten is een goedwerkende airco in Nederland zelf ook geen overbodige luxe gedurende de zomer. Wij raden aan om de airco eens in de drie jaar te laten checken en dat doen we graag voor u. Klik hier om meer te lezen over airco’s en onze service.

ANWB

Zorgen dat de auto er klaar voor is, is één ding, maar het is ook verstandig om verder goed na te gaan of er verder nog zaken zijn waar u rekening mee dient te houden. Denk aan vereiste testen met betrekking tot het coronavirus en andere regelgeving. De ANWB Reiswijzer is daarvoor een goed hulpmiddel. Klik hier om naar de reiswijzer te gaan. Het is ook zeker aan te raden om ANWB pechhulp af te sluiten met als extra vervangend vervoer in het buitenland.