Ook met autoschade bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoewel wij over het algemeen vooral bekend zijn als BMW/MINI-specialist, mogen wij onszelf ook een erkend schadeherstelbedrijf noemen. Met onze aparte schadeafdeling zijn wij in staat elke vorm van autoschade te herstellen en uw auto in de originele staat terug te brengen.

Eigen risico vergoed en gratis leenauto

Vaak is het zo dat een verzekeringsmaatschappij u bij autoschade verwijst naar een bedrijf bij u in de buurt. Let op: dit is slechts een advies, géén verplichting. U bent dus te allen tijde welkom bij Autobedrijf Kees Bakker om uw autoschade te laten herstellen. Wij bepalen samen met de schade-expert van uw verzekering hoe we de schade herstellen. Wij zorgen voor de financiële afhandeling, waarbij we u uiteraard op de hoogte houden. Bovendien krijgt u bij ons het eigen risico vergoed en krijgt u de beschikking over een gratis leenauto gedurende de reparatie!

Niet verzekerd

Ook wanneer u onverzekerd autoschade oploopt, kunt u het beste voor ons kiezen. Wij zijn namelijk simpelweg een stuk goedkoper dan onze concurrentie. Wij denken graag met u mee en zoeken samen met u naar een goede en betaalbare oplossing.

Offerte aanvragen?

Voor een offerte kunt u een foto van uw schade opsturen naar [email protected]. Vermeld hierbij even uw naam, telefoonnummer en kenteken, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Langsrijden is natuurlijk ook geen probleem!