Ben jij onze nieuwe 1e automonteur?

Functieomschrijving

Als automonteur ben jij de persoon die alle technische kennis in zich heeft. Jij weet met jouw kunde auto’s te repareren, te onderhouden en de problemen naar de klant te vertalen. Daarnaast ben jij de persoon die als vraagbaak in de werkplaats rondloopt. Je werkt veel samen met collega’s en helpt ze waar nodig.

Functie-eisen

Heb je ervaring in de autobranche? perfect! Daarnaast vragen wij:

  • Een oplossingsgerichte instelling;
  • Ervaring als 1e automonteur is een pré;
  • Je kan zelfstandig werken, maar ook in teamverband.

Arbeidsvoorwaarden

Het gaat hier om een fulltime vaste baan met de mogelijkheid tot het volgen van interne cursussen en opleidingen. Daarnaast krijg je:

  • Een werkplek waar je elke dag met plezier naartoe gaat;
  • Opleidingen en merkgerichte cursussen;
  • Een goed salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring);
  • Fulltime vast werk.

Bedrijfsprofiel

Wij zijn gespecialiseerd in BMW en MINI. Ons BOVAG-erkende autobedrijf is sinds 2006 in het nieuwe bedrijfspand in Lisse gevestigd. De uitstekend geoutilleerde garage is voorzien van een aparte schadeafdeling en een spuit/droogcabine. Door het succes en de drukke agenda, is het personeel in de loop der jaren uitgebreid met een werkplaatschef en eerste monteurs. De sfeer van een echt familiebedrijf is bij Autobedrijf Kees Bakker echter bewaard gebleven! We werken samen met collega-dealers en garages in de gehele Bollenstreek. Dag in dag uit doen we alles voor een enthousiaste klant. Van elke medewerker verwachten we oplossingsgerichtheid en mensgerichtheid. De mens centraal, dit geldt niet alleen voor de klanten maar ook voor de medewerkers.

Solliciteren

Heb je interesse? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar [email protected].